Redaktion

Siden her bestyres og opdateres af mig, Troels Pleimert. Jeg skriver nyheder, vedligeholder undersiderne, laver grafikken, og laver også en del album covers. Jeg laver musik som Alchemy. Til daglig arbejder jeg med kommunikation og nye medier hos Identiet & Design og laver computerspil med The Two Guys From Andromeda. Jeg startede Spændstig Musik fordi jeg ville samle alle vores musikalske udfoldelser ét sted.

Men jeg kan jo ikke gøre det alene, så jeg får en del hjælp af …

Thomas Arnt Jensen – som var manden, der fandt på navnet “spændstig musik” i sin tid. Arnt er min musikalske sjæleven og er lige så optaget af at lave storstilede musikprojekter i hjemmestudiet som jeg er. Arnt var frontmand i Under Kurven, og har lavet solo-musik under pseudonymet Charlie C. Fair og hans eget navn, Arnt. Arnt holder også vores Facebook-side godt fodret med nyt om stort og småt.

Du kan fange Arnt på Facebook, Google+ og Twitter.

Frederik Olsen

Frederik Olsen er vores legekammerat fra det mørke Jylland, som er levende bevis på hvordan internettet kan bringe mennesker sammen i forenet had mod de større magter. Frederik leverer regelmæssigt indlæg på vores Rage Blog og uddeler tørre tæsk til den etablerede pladebranche … når han ikke selv drejer på knapperne og bokser tangenter i hans eget solo-projekt og bandet Tidal Force.

Du kan fange Frede på Twitter og Google+.

Dion Førslev Pedersen

Vores gode ven fra RUC, Dion Førslev Pedersen, er ombord på Spændstig-vognen med liv og sjæl. Hans hjemmestudie og encyklopædiske viden om alt fra musikteori til live-lyd har været kærkommen videnskab i mange projekter. Dion er også en meget habil guitarist med kærlighed for blues-soloer og punk-rytmer, hvilket han bidrager med i adskillige konstellationer, ofte i selskab med Arnt og jeg i side-projektet Kapitalen Klash.

Du kan fange Dion på Twitter.

Så har vi Bjørn Rørbæk Pedersen, eller “Røræg”, som han nu modvilligt lystrer. Han var med til at starte et lignende foretagende i 00’erne, der hed Amazing Biscuit. Det gik lidt i sig selv igen, men mange af ideerne lever videre i Spændstig Musik. Bjørn får seriøst stådreng på af maskiner, der kan sige lyde, så dem har han mange af. Han var frontmand i industrialbaskeren Kampf Mekanik, men laver for tiden minimalist-techno som Audiolog.

Du kan fange Røræg på Twitter, Facebook og Google+.

Og så er der manden, vi kalder Donut, som er vores alle sammens anker i virkeligheden. Han fortæller os, når det hele er ved at blive for dumt – men det stopper ham ikke fra at hjælpe os med at udføre de dumme ting alligevel. Til daglig går Donut under det borgerlige navn Rasmus og er assisterende redaktør hos det danske GameReactor. Donut spillede bas i Under Kurven, men gør sig mest i mixing og video-produktion.

Du kan fange Donut på Twitter og Facebook.