Et Oprør Bliver Til Film

Smuld - Et Oprør Bliver Til Film

Gadepunkens fremtid er tilbage – og nu bliver oprøret til film. Hvad end det betyder, eller nogle af de andre spidsfindige ordudgydelser på dette udspil nummer to, må du spørge de krøllede hjerner i Smuld om. Her er de i hvert fald: Fire spritnye numre fra bandet, der nægter at følge strømmen.

Det lyder måske højrøvet, men beviserne er der. Sangene på Et Oprør Bliver til Film er underfundige og måske ved første ørekast bizarre, men der er en undertone af mening bag ordstrømmen, selv om den ikke altid er lige indlysende. Harmonikaspillet på første nummer/single “Flyttemand Olsen” leder tankerne hen på Olsen-Banden i Jylland, en film som bandet insisterer på at slæbe rundt med sig hvorend de går på et gammelt fjernsyn.

Når de når til det hidsige breakdown i “Romerrigets Fald” er det stadig med fløjlshandskerne på, men der er ingen tvivl: Smuld behersker det syrede som var det morgenkaffen, og der er stadig godt med bid i den jyske hverdag. Specielt når den serveres med en kold flaskeøl på den nørrebroske lokale.

Lydeksempel

Hør hele pladen her:

Download album

» Klik her for at streame og downloade pladen fra BandCamp.com

Cover

Album credits

Produceret og mixet af Smuld
Guitar og vokal: Søren Mølstrøm
Harmonika og vokal: Christian Garde Petersen
Bas og vokal: Rasmus Glistrup Petersen
Trommer og vokal: Asger Mygind