Kapitalen Klash

Kapitalen Klash startede som en selvbestaltet “skraldespand” for d’herrer Arnt og Alchemy: når de fik lavet noget, de ikke vidste, hvor de skulle placere det, så endte det hos Klash. Klash’s fødselshistorie er faktisk, at Arnt fik oprettet et band på hedengangne MyMusic.dk (nu BandBase), uden at have noget som helst musikalsk at uploade til det. I en tømmermænds-sms morgendagen efter bad Arnt Alchemy om at “lave et eller andet, vi kan smide op”.

Stilen blev lagt i industrial/noise kategorien, og flere numre fulgte da Arnt og Alchemy begyndte at skiftes til at lægge numre op på MyMusic-profilen. Arnts numre udmærkede sig ved at være lydeksperimenter med minimal eller helt fraværende formstrukturer, mens Alchemys var industrial-pop-sange tilsat et væld af bizarre samples.

Dette er en opsamlingsplade af alle de første industrial-numre, der blev lagt op på MyMusic i sin tid. Albummet indeholder også det remix, Kapitalen Klash lavede for MyMusic-kunstneren Prafix Aztech, som udmærker sig ved at have næsten intet med originalen at gøre.

Trackliste

  1. Hunger
  2. Carlysle
  3. Amputation
  4. Vronic
  5. Nixon
  6. Spleen
  7. Ordinary
  8. Unkind
  9. Subby
  10. Prafix

Download album

» Klik her for at downloade Kapitalen Klash (zip)

Cover

Arnt havde lavet et ret flot cover, som han desværre er gået tabt i løbet af årene. En erstatning er på vej.

Album credits

Tracks #1, #3, #4, #6 og #9 komponeret og produceret af Thomas Arnt Jensen.
Tracks #2, #5, #7 og #8 komponeret og produceret af Troels Pleimert.
Track #10 originalt komponeret af Prafix Aztech; remixet af Thomas Arnt Jensen & Troels Pleimert.

Kompileret af Troels Pleimert & Thomas Arnt Jensen.