No Adverse SideFX

No Adverse SideFX (2004)

No Adverse SideFX (2004)

Kampf Mekanik blev dannet under navnet “Mekanik Kampf”, da Bjørn Rørbæk Pedersen – senere kendt som Fuad Von Loop – kontaktede Alchemy ud af det blå og spurgte, om de skulle lave noget musik sammen.

I løbet af vinteren 2004 mødtes de to for første gang og gav sig næsten øjeblikkeligt i kast med at sammensætte en skive, med håb om at komme ud og sætte skub i den danske industrial-rock undergrund. Med denne 6-track skive i hånden formåede Mekanik Kampf (efter et navneskift) at møve sig ind på steder som Lades og til Roskilde Universitets Årsfest – samt blive lidt af nogle mediedarlings på MyMusic.dk – og selv om industrialrevolutionen udeblev kan man stadig godt lade sig rive med af den blåøjede drengerøvsstemning på denne debutskive.

(CD’en var originalt kun på 5 numre, men vi har inkluderet to ekstranumre til denne genudgivelse: “Lies & Dirt”, som blev indspillet under samme sessions men i sin tid fravalgt, og Alchemy’s “insidiously low-fi” remix af Animal Assisted Therapy, som dengang blev udgivet som en MyMusic-exclusive.)

Trackliste

  1. Sick Infatuation (Original Version)
  2. March Mein Führer
  3. Substance Abuse Whore
  4. Atraktive
  5. Animal Assisted Therapy
  6. Lies & Dirt
  7. Animal Assisted Therapy (Insidiously Low-Fi Remix)

Download album

» Klik her for at downloade No Adverse SideFX (zip)

Cover

Der findes kun et cover til denne plade i den forstand, at Fuad og Alchemy lavede et hurtigt og beskidt udkast i en demo-version af Paint Shop Pro den aften, sidste nummer blev færdig-mastered. Dette cover findes desværre kun i en 200×200 jpg-version den dag i dag.

Album credits

Produceret, mixet og mastered af Bjørn Rørbæk Pedersen & Troels Pleimert.

Bjørn Rørbæk Pedersen: vokal, guitar, keyboards, programmering
Troels Pleimert: keyboards, programmering
Martin Eliasen: backing vox på “March Mein Führer” og “Substance Abuse Whore”