Total Nedbrud

Arnt - Total Nedbrud

Ja, hvad fanden? Man vender sig om I fem minutter, og pludselig er har manden roteret 180 grader på en tallerken og begynder at fyre garage-punk af. Og ikke kun garage-punk, men det mest afskyeligt beskidte garage-punk, som kun en pædagoguddannet far til to kan affyre.

I et anfald af forvirrethed overvejede Arnt kortvarigt at danne et helt nyt sideprojekt, bare så han kunne holde trådene lige i hans hoved. (Det er et selvopfundet problem, vi kender alt for godt heromkring.) Men nok skal være nok, som manden siger, og der er ingen grund til at gemme sig bag flere aliaser.

Konceptuelt er det vist noget med, at det er Charlie C. Fairs opvarmningsband, en gang langt ude i den dystopiske fremtid, eller noget i den retning. Jeg har ikke helt styr på det, og det er jeg heller ikke sikker på, Arnt har. Det blegner alt sammen ved siden af hvordan skiven rent faktisk lyder:

Det lyder som et sminket vejoffer. Det er smukt og grimt på én og samme tid. Den får ikke for lidt med skramlet guitar, endnu mere skramlede hidsige vokaler, og en trommelyd, der er så skramlet, at det er et under, den ikke bare falder sammen som et spil Mikado. Det her, mine damer og herrer, er lyden af en mand, der har fået nok. Værsgod og fucking skyl.

Lydeksempel

Hør den mildest talt selvforklarende sang “Galde”:

Trackliste

  1. Galde
  2. Gadens Børn
  3. Jeg Husker
  4. Myren

Download album

» Klik her for at downloade Total Nedbrud (zip)

Cover