Weltkansler vokaler; Alchemy anmeldelse; Game soundtrack; Nyt i fremtiden…

Hvad er der nyt i Spændstig-land for tiden? Jo, der er en masse i vente … for eksempel:

I denne weekend tager Weltkansler hul på vokalindspilningen af deres debutplade. Vi er så tæt på en udgivelse, at vi næsten kan smage militærstøvlerne i ansigtet.

Alchemy var dagens track på Bandbase.dk og fik en fin anmeldelse med på vejen — 6 ud af 6 stjerner for “The Talent Show.” Check singlen hvor du også selv kan remixe sangen.

Der røg også lige et spil-soundtrack ud. Det havde noget med et freeware adventurespil at gøre — men det vigtige i denne sammenhæng er, at der er 24 groovy, old-school electronica numre at rykke til. Klik her for at streame og downloade soundtracket til A Life Worth Losing.

I den anden ende af spektrummet går vi i spænding og venter på at få lov til at udgive noget helt specielt fra Bjørn Rørbæk, tidligere frontfætter i Kampf Mekanik og nu undergrunds-techno-messias. Der har været snak om en opsamlingsfætter af numre, han går og spiller live under navnet Fuad Von Loop, og det ville involvere mixes lavet specielt til Spændstig-udgivelsen. Så det glæder vi os meget til.

Og der er flere overraskelser i ærmet. Fremtiden er spændstig.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s