“Practically Sentient” udgivet!

Så er det sket! Alchemy’s første rigtige fuld-længde plade er udgivet. Klik her for at gå direkte til siden hvor den kan downloades gratis, plus cover-art i 300 dpi.

Hør punk-baskeren “Holy Fire” lige her:

I går blev der holdt release party på RUC, hvilket var forudsigeligt kaotisk, men også smukt på alle tænkelige måder. Pladen blev spillet højt – meget højt – og nogle helt fantastiske mennesker hørte på mens de drak Dansk Pilsner fra Fakta og nulrede med en fysisk kopi af pladens første single, “The Talent Show”.

Den single kan du iøvrigt høre og downloade her gratis — eller du kan købe den i 320 kbps MP3, lossless FLAC, Apple Lossless, eller hvad du end lyster, for meget, meget få penge. (Du bestemmer selv prisen; minimum er 10 kr.) Der er seks remixes af sangen på singlen, ud over album versionen, og det er et helt fantastisk stykke arbejde, de mennesker har gjort.

Selve pladen, Practically Sentient, kan du også høre og downloade gratis fra BandCamp, og købe i samme super-høje kvalitet. Jeg ville dog anbefale at downloade den fra os, for BandCamp’s gratis version er 128 kbps, og vores er 192 kbps. :)

Pladen vil også være at hente fra iTunes i løbet af september. Hvis man køber pladen på iTunes medfølger fire bonus tracks fra The Talent Show singlen.

Ved release-partiet fik alle deltagende også et first-glimpse af Charlie C. Fair’s nye skive, Just Die. For jer, der ikke har hørt den: den skal I glæde jer til! Og den udkommer selvfølgelig her på Spændstig Musik.

Så, for at opsummere:

  • Du kan hente Alchemy’s nye plade direkte fra os, no charge, lige her.
  • Du kan også streame den fra BandCamp.com, hvor du også kan købe den for den lave pris af 30 kr. i så høj lydkvalitet som mulig.
  • I september måned vil pladen desuden være at finde og købe på iTunes med fire bonus tracks.
  • Der findes også en single med nummeret The Talent Show, hvor nummeret er blevet remixet seks gange. Den kan du høre og downloade gratis fra BandCamp, og også købe i højere kvalitet for kun 10 kr.
  • Charlie C. Fair’s nye album udkommer meget snart.
Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s